opc_loader

Wensenlijst

Taarten


Lekker creatief bezig zijn en de lekkerste taarten bakken. 'Tafel vol taart' verzorgt taarten workshops voor beginnende en gevorderde bakliefhebbers. Een leerzame workshop waarbij creativiteit en kennis opdoen aan bod komen. Onze taarten workshop is een ideale invulling als u op zoek bent naar een leuke groepsactiviteit. Van de basis tot het afwerken met decoratie items zoals fondant, icing, marsepein figuren en chocolade decoraties. Tijdens de workshop bakt en versiert u uw eigen taart op professionele wijze. Jullie bakken een taart naar keuze die je daarna zelf versiert met hulp van onze kookconsulent. Na de workshop mogen jullie de zelf gemaakte creaties meenemen naar huis.

Biscuit taart of liever een vlaai leren maken? Een topworkshop voor de bakliefhebbers onder ons. Superleuk om te doen op een vrijgezellenfeest, vriendinnendag of samen gezellig met het gezin. Samen bakken julllie letterlijk een tafel vol taart!

De taarten workshop boekt u makkelijk bij u thuis, bij u op het bedrijf of gezellig op uw vakantieadres. Een taarten workshop wordt helemaal afgestemd op uw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema.  

19,99 12,50
Zet op wensenlijst

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items