opc_loader

Wensenlijst

Sfeerimpressie

Voor aanvang van de workshop
De voorpret begint al bij het intakegesprek waarin u samen met uw kookconsulent het gekozen thema bespreekt. In overleg wordt een compleet programma op maat voor uw gezelschap gemaakt.  Van de kookconsulent ontvangt u een boodschappenlijst. U koopt deze boodschappen zelf in. Daardoor maakt u alvast kennis met de voor de workshop benodigde ingrediënten. Wel zo handig als u het gerecht nog eens wilt maken. Op de afgesproken datum en tijd staat de kookconsulent bij u op de stoep voor de workshop. Van de kookconsulent ontvang u na afloop van de workshop de recepten. Super leuk om later de opgedane kennis zelf in de praktijk toe te passen.

Locatie 
U hoeft niet de deur uit, wij komen naar u toe, lekker makkelijk en weinig moeite. Sinds 2012 geven wij 7 dagen in de week, de workshop aan huis of op een door u gekozen locatie. Denk hierbij aan buurthuizen, vakantiehuisjes, campings, op het werk, bedrijfsrestaurants e.d. U kunt altijd vrijblijvend advies vragen of over uw locatie.

Keukenfaciliteiten
Voor een workshop is een keuken met standaarduitrusting voldoende; een 4-pits kookplaat, oven, keukengerei, koel- en vriezerruimte. Verder is het prettig als er een grote tafel is waar iedereen aan kan werken.  Ook kan de kookconsulent voor extra bakmaterialen zorgen, zoals bijvoorbeeld bakvormen en decoratiegerei. Eventuele versieringen, drank of aankleding verzorgen wij niet. U boekt ons voor een professionele begeleiding van 2,5 uur op locatie.